Det började med en dröm om den perfekta väskan. En väska som kan bäras vid alla tillfällen, anpassas efter behov och hålla saker och ting på sin plats. Den perfekta väskan måste förändras så som livet gör.

Vi hade aktiva liv på språng, barn, sambos, särbos, sena kvällar, rörliga dagar - och  för många saker att bära. Vi var vänner med handväskor, ryggsäckar, påsar och plånböcker för att rymma allt vi behövde i vardagen; laptops, skissblock, matlåda, böcker, nycklar, snacks, glasögon, telefon, yogakläder och mycket mer. 

Curie är en multifunktionell 3-i-1 väska skapad för den tidlösa minimalisten. Väskan förändras enkelt från handväska till ryggsäck, axelremsväska eller cross-body väska. Curie finns i tre olika storlekar: mini, midi eller maxi. 

YouTube: Så använder du Curie 3-i-1 väska

Vi vet att det är lätt hänt att en vardagsväska packas tyngre än väntat. Därför är det viktigt att du knäpper den rätt, det gör att tyngden fördelas på bästa sätt och din väska håller så länge som möjligt. 

YouTube: Hur du stänger Curie 

 Du är alltid välkommen att höra av dig om du vill ha hjälp med ditt väskval eller om det dyker upp frågor. Maila care@bukvy.se eller chatta med oss här!

Elena Ekström, Grundare av Bukvy