Top 10 saker i jobbväskan

Våra arbets-/vardagsväskor är ofta de väskor vi använder mest. Kanske till och med varje dag? Som en rutinälskare (hitta min senaste Väskrutin här) älskar jag att göra en liten väsk-intervention innan jag går tillbaka till jobbet första dagen efter sommarledigheten. Det är precis som att komma tillbaka till skolan med nya pennor, klistermärken, suddgummi, vässare, planer och utseende – allt organiserat och välskött. Jag börjar med att tömma och städa min väska. Sedan förbereder och packar jag mina 10 viktigaste saker!

10 work bag essentials

10 nödvändiga saker i jobbväskan: 

1. Bärbar dator (13")

2. Maathai kit: nycklar,telefon, plånbok

3. Matlåda

4. Vattenflaska

5. Pennor

6. Anteckningsbok

7. Necessär: rouge, ögonbrynspenna, parfym, hårborste, läppstift, läppcreme och läppbalsam.

8. Kreafunk Power bank

9. En halsduk, för när det är kallt och för fint!

10. Nödkit: tamponger, handsprit, tuggummi, hårtoffs, airpods och huvudvärkstabletter

Dessa 10 saker passar perfekt i min Biscotto-färgade Midi Curie-väska. Om du vill se vilken väska som skulle passa dina behov bäst, tveka inte att göra väsk-quizet i menyn VILKEN VÄSKA PASSAR MIG BÄST? 

❤ 

Leave a comment

All comments are moderated before being published