Hälsningar från: Hanna Rosell

Möt Hanna,

Midi Curie väska x Hanna Rosell

en kvinna från Karlstad som tillsammans med sin familj valt att skapa sig en ny plats i Stockholm. Vi fick upp ögonen för Hanna via hennes arbete som Marknadschef på Läkarmissionen, en organisation som Bukvy återkommande valt att stötta, både som företag och privat. Hanna har även ett härligt Instagramkonto fyllt av färg, attityd, vänner, barn, musik och aktivitet.

Hanna guidar oss genom hennes väskresa med sin 3-i-1 Midi Curie i svart läder som hon stylear sportigt och med edge. Under veckan spelar hon Sarah Klang, Lykke Li och First Aid Kit, hon är uppenbarligen inte bara intresserad av svenskt mode utan även musik.

Vi frågar om Hannas syn på hållbarhet:

Jag är intresserad av hållbart mode men för att vara ärlig köper jag ibland Fast Fashion. Min strävan är att använda mina plagg igen och igen och igen. Jag vet t.ex. inte hur många gånger jag använt denna jacka men säkert över 100 gånger. För mig är det hållbarhet.

Hållbart mode - att bära plagg många gånger

Jag säger alltid till mig själv: om jag inte behöver det är det inte ett fynd. Annars är det lätt hänt att man dras med i t.ex. Black Friday.

Hanna visar även upp Läkarmissionens arbete och stöd för hjälten Doktor Denis Mukwege (vinnare av Nobels Fredspris 2018) och hans arbete med Panzisjukhuset som organisationen genom donationer stöttat i över 20 år.

Denis Mukwege Läkarmissionen

Tack Hanna för att vi fick följa dig och din Midi Curie <3

P.S.

Bukvy-Elenas bästa gå-bort-present-tips, julklappstips eller fördelsedags-tips: istället för en flaska vin, blommor och presenter - plocka en gren på vägen och köp en säker förlossning https://www.lakarmissionen.se/gavoshop/en-saker-forlossning-kongo/

Leave a comment

All comments are moderated before being published