Kvinnorna bakom varumärket

Bukvy’s team består till 92% av kvinnor - det är viktigt för mig.

Jag kom till en punkt där jag ville ta in kapital. Det var första gången för mig och det handlade inte bara om pengar. Det handlade om att samla människor som delade min vision och som trodde på mig. Jag ringde alla jag kände som kunde hjälpa mig och letade efter människor med intressanta bakgrunder och erfarenheter som jag ville ha med mig på min och Bukvy’s resa.

Efter hundratals samtal och en hel del pitchande har jag hittat en fantastisk grupp människor som har investerat i Bukvy. Inte bara med pengar utan också med stort engagemang och expertis. Bukvy ägs fortfarande till 92% av kvinnor vilket jag är väldigt stolt över men jag är också tacksam och stolt över de fantastiska männen i mitt ägarteam.

Jag älskar att vara en kvinnlig grundare. Det är utmanande, stressigt, tidskrävande och skrämmande. Och det är mitt bästa liv, jag bygger upp något tillsammans med mina kunder och jag vaknar upp förväntansfull inför vad dagen kommer att föra med sig. En del av det är den kraft som har kommit från min grupp av investerare.

De fyra nya kvinnorna i gruppen lärde jag känna först som Bukvy-kunder. En kundrelation som har utvecklats till en ägande-av-ett-varumärke-vänskap. Det är ett genuint samarbete för mig och det känns som ett bra sätt att fortsätta växa. Jag kommer att introducera dig till gruppen steg för steg.

Frida Lund

Frida är en svensk livsstils- och matinfluencer, men mest av allt en cool och snäll person som gör en massa intressanta saker. Jag träffade Frida för 2,5 år sedan när hon bar på sin första Bukvy, en plommonfärgad Mini Curie-väska. Vi höll kontakten och när jag skulle ta in kapital ville Frida vara med och jag tackade glatt ja.

Nina Campioni

Nina är en livsstilsinfluencer och journalist. Hon investerade i Bukvy redan för 5 år sedan och har varit en stor supporter till oss sedan dag ett. Hon har också investerat i andra startups och bor för närvarande i Italien med sin familj på fyra personer.

Jag ser fram emot att fortsätta presentera mitt team för er och även dela med mig av deras bästa väsk- och livshacks.

ÅH! Jag måste visa dig, den dagen vi träffades för att bli fotograferade hade vi alla samma väska men i en färg vardera. Frida hade sin svarta Midi Curie-väska, Nina sin Toffee-färgade Midi Curie-väska och jag hade min Almond-färgade Midi Curie-väska. Stora sinnen tänker lika!

Ha en underbar dag! 

Love,

Elena


Leave a comment

All comments are moderated before being published